Obuke za poboljšanje pregovaračkih veština sa ciljem unapredjenja znanja i veština kako da se istraže mogućnosti postojećeg i potencijalnog tržišta, kako da se pripreme za različite vrste sastanka, ali i kako da na pravi način predstave svoje proizvode i prodaje organizuju  Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ i Privredna komora Srbije – Centar za organsku proizvodnju organizuju

Trening traje 4 dana, i održaće se od 22. – 25. januara u Hotelu Palisad, Jezero bb na Zlatiboru, u Sali Morava, 09-15h.Ove obuke su prvenstveno namenjene primarnim proizvođačima organskih proizvoda, a potom i proizvođačima koji žele da se preorjentišu na ovaj vid proizvodnje.

U prilogu je program  obuke.

Plan radionice Organska proizvodnja Zlatibor 22.-25.01.2018.

Napomena:

Učešće na treningu je besplatno, a broj učesnika je organičen na 15 mesta. Prednost pri odabiru kandidata imaće sertifikovani proizvođači organskih proizvoda.

Dodatno, Trening će se organizovati u okviru Savetovanja agronoma na Zlatiboru, u organizaciji Instituta za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada.

Svi učesnici treninga će dobiti i gratis ID karticu kao ulaznicu na Savetovanje kako bi mogli prisustvovali predavanjima koja će se održati u petak, 26.01.2018.godine ili predavanjima koja budu organizovana van termina obuke.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovom treningu, možete se prijaviti na kontakt Regionalne komore Užice na  mail  natalija.cvijovic@pks.rs ,telefon 031 610 078, 066 875 05 26, a  rok za prijavu je četvrtak , 18. januar 2018. godine.