„Serbia organika“ i sledeće godine, deveti  put organizuje  učešće na najvećem međunarodnom sajmu organskih proizvoda “Biofach” koji se održava od 14-17. februara 2018.godine  u Nirnbergu u Nemačkoj pa ovom prilikm pozivamo sve zainteresovane proizvođače i preduzeća koji već poseduju sertifikate za organsku proizvodnju i organske proizvode ili će ih najkasnije  dobiti do januara naredne godine da se prijave za sajam najkasnije do 1.09.2017. godine . Iznos participacije učesnika će se naknadno odrediti u odnosu na ukupan broj izlagača.

Već 29 godina je “Biofach” vodeći međunarodni sajam , organskih proizvoda, prehrambenih, tekstilnih  i kozmetike,  koji se održava  pod pokroviteljstvom Međunarodnog pokreta za organsku poljoprivredu (IFOAM). Na ovom sajmu se možete upoznate i sa najnovijim tehnologijama proizvodnje, preradnim linijama i raznim novim načinima pakovanja, pa je od izuzetne važnosti za preduzeća i pojedince čija se delatnost oslanja na organske inpute, proizvodnju i proizvode.

Prethodna dva sajma Biofach koji inače predstavlja najznačajniji sajam za organsku proizvodnju  je Nacionalna asocijacija za organsku proizvodnju „Serbia Organika“  organizovala uz podršku  Privredne komore Srbije , a  na njemu su izlagala srpskih preduzeća koja se bave organskom proizvodnjom i preradom.Ovaj sajam svake godine beleži sve veću posećenost kao i veći broj izlagača. Preko  2.500 izlagača poseti oko 50.000 ljudi iz celog sveta. U sklopu sajma se sada već tradicionalno održava i Biofah Vivanes, međunarodni sajam prirodne kozmetike, a izlagači takođe imaju priliku da prijave svoj proizvod za najbolju inovaciju godine. U kokurenciji se mogu naći dobre ideje, najbolje sirovine, dizajn i materijal pakovanja proizvoda raznovrsnih namena.

Tokom sajma se  tradicionalno održavaju i predavanja o temama iz domena organske proizvodnje, koja imaju stručni, profesionalni ili informativni  karakter.

Molimo sve zainteresovane za učešće na sajmu da nam se jave na sledeće kontakte: Ivana Simić +381 65 855 68 68, office@serbiaorganica.org

IMG_0110

IMG_0117

 

 

 

IMG_0262

 

 

IMG_0113